Horse Muesli Specialities

Onze Horse Muesli's hebben we stuk voor stuk samengesteld met uitsluitend de beste grondstoffen, vitaminen en mineralen en worden om de 14 dagen vers voor u gemaakt.
 We hebben er bewust voor gekozen om energie te leveren onder de vorm van olie ipv de traditionele suikers dewelke een belangrijke invloed hebben op het gedrag, het herstel na inspanningen en de energievolatiliteit van uw paard.
Daarnaast hebben we ervoor gekozen om aan enkele van onze samenstellingen kruiden toe te voegen dewelke een gunstige invloed hebben op de weerstand en het ademhalingsstelsel.
Door de toevoeging van levende gisten en prebiotica aan onze samenstellingen kunnen we de spijsvertering extra ondersteuning bieden.

Foal Care

Deze smakelijke en eiwitrijke muesli hebben we specifiek samengesteld voor drachtige en lacterende merries en voor veulens tot 2 jaar.
Deze muesli kan vanaf de laatste 3 maanden van de dracht tot aan het afspenen van het veulen aan de merrie gegeven worden.
Het hoge gehalte aan eiwitten en aminozuren zorgen voor een optimale ontwikkeling van het veulen.

Equi Laterre Grow Care

Grow Care

Grow Care is een perfect uitgebalanceerde muesli voor jonge en opgroeiende paarden ontworpen als opvolger van Foal Care.
Deze muesli is voorzien van uiterst geselecteerde grondstoffen, vitaminen en mineralen. Haver hebben we niet aan deze muesli toegevoegd.

Equi Laterre Fiber Care

Fiber Care

Fiber Care is een structuurrijke muesli op basis van luzernevezel, laag in suiker, zetmeel en eiwit.
Dit maakt Fiber Care uitermate geschikt voor paarden die suikergevoelig zijn, sobere rassen of wanneer er risico's zijn voor spierverzuring of bevangenheid.

Equi Laterre Health Care

Health Care

Health Care hebben we samengesteld om paarden extra ondersteuning te bieden wanneer ze problemen hebben aan het ademhalingsstelsel, de spijsvertering of weerstand.
Deze kruidenmuesli bevat naast 8 soorten versneden kruiden ook luzernevezel dewelke de speekselaanmaak bevorderd en zo maag-darmstelsel ondersteuning biedt. 

Equi Laterre Special Care

Special Care

Special Care is hét paradepaardje uit ons aanbod.
Deze graanvrije samenstelling heeft als basis luzernevezel en olie.
Daarnaast hebben we ervoor gekozen om fenegriek, levende gist en prébiotica.
Het lage suiker- en zetmeelgehalte van slechts 9.25% maakt deze samenstelling uitermate geschikt voor paarden met insulineresistentie, spierproblemen, zomereczeem, obesitas, cushing, EMND en maag-darmproblemen.

Equi Laterre Special Airway

Special Airway

Special Airway geniet dezelfde samenstelling als Special Care.
Echter hebben we ervoor gekozen om er 8 versneden kruiden aan toe te voegen zodat Special Care in aanmerking komt voor paarden met luchtwegproblemen.

Equi Laterre Special Performance

Special Performance

Special Performance is de sportvariant van Special Care.
Hiervoor hebben we het recept van Special Care aangepast tot een dopingvrije variant. 
Ook hebben we gesleuteld aan de vitaminering en het oliegehalte  zodat sportpaarden over een uitmuntende maar toch stabiele energie beschikken zonder dat de maag overbelast wordt.